Jäsenhakemus – Ruusuristin Veljeskunta AMORC
Noviisiaste

Kutsumme sinut liittymään jäseneksi ja perehtymään mm. omaan itseesi ja luonnon universaaleihin lakeihin, jotka vaikuttavat meissä jokaisessa, olimmepa siitä tietoisia tai emme. Jäsenenä saat neljä opintokirjettä joka kuukausi, jäsenlehden ja muita jäsenetuja. Pyydämme sinua täyttämään hakemuskaavakkeen huolellisesti ja vastaamaan siinä
oleviin kysymyksiin. Käsittelemme hakemuksesi asianmukaisesti heti sen saavuttua. Kun hakemuksesi on hyväksytty,  lähetämme ensimmäisen opintoaineiston.

Ruusuristin Veljeskunta AMORC – SUOMI

Jäsenyys
Kirjautumismaksu kattaa ensimmäisten 3 kk:n jäsenyyden. Kirjautumismaksun on oltava tilillämme, jotta hakemus voidaan käsitellä.Maksettu summa palautetaan, ellei hakemusta hyväksytä. Jäsenmaksu voidaan maksaa neljännesvuosittain, puolivuosittain tai vuosittain. Vuosimaksu on  pankkimaksujen vuoksi toivottava.

Maksut ovat:
Kirjautumismaksu on 6 euroa ja kattaa ensimmäisten 3 kk:n jäsenmaksun.
Jäsenmaksu;  neljännesvuosi  52 euroa,  ½ vuotta  97 euroa,  vuosi  188 euroa.
Jos olet päätoiminen opiskelija, tiedustele opiskelija-alennustamme!
Toiselle perheenjäsenelle opiskelijamaksu jos molemmilla muuten olisi normaali jäsenmaksu.

 Lähetän 6 euroa AMORC:in tilille, Oma Säästöpankki, IBAN FI12 4108 0010 3224 21

 Vahvistan, lähettämällä jäsenhakemukseni, aloittamiseni AMORC:in noviisiasteessa ja saadakseni siinä opastusta. Olen tietoinen, että kaikki vastaanottamani opintomateriaali on  AMORC:in omaisuutta ja minulla ainoastaan lainassa. Olen tietoinen myös siitä, että jäsenyyteni päättyessä kaikki opintomateriaali on palautettava AMORC:iin hyvin pakattuna ja ilman veljeskunnalle koituvia kustannuksia.

Liity Jäseneksi

Jos hakemukseni hyväksytään, sitoudun noviisien perinteiseen lupaukseen:
Huolehdin opintomateriaalista niin, etteivät muut voi sitä lukea ja otan osaa parhaan kykyni mukaan opetukseen, jonka tarkoituksena on tuoda suurempi tieto ja ymmärrys elämääni.